Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 250 g |
máslo | 250 g |
vejce | 1 ks |
ocet | 1 lžička |
mleté vlašské ořechy | 150 g |
moučkový cukr | 100 g |
mléko | 125 ml |
vanilkový cukr | 1 ks |
rum | 1-2 lžíce |
kakao | 1 lžíce |
moučkový cukr na obalování |
Postup: Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Poklademe na sádlem vymazaný pekáč... zobrazit recept
Postup: Vepřová (nebo kuřecí) játra nakrájíme na co nejmenší kostičky a orestujeme na... zobrazit recept
Postup: Zbytek masa - může být pečené, vařené třeba z polévky, hovězí, vepřové,... zobrazit recept
Postup: Nejdříve si připravíme kuskus, mezitím, co bude odpočívat, si nachystáme... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo smícháme s cukrem, přidáme žloutky a šlehačem ušleháme do pěny.... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Je jen málo míst, kde se člověk cítí opravdu uvolněně a dobře, naše restaurace...